Warning !
You have stepped onto Confession Of PINKaholic.Follow me and leave a tag │FollowDashboard
Aween PINKaholicx Official Blog


Tawaran sambung master
Thursday, September 12, 2013 ★ 11:59 AM | 0 Notification

Hi bloggers!

Short update.

I'm so happyyyyyy! Dapat offer from Universiti Kebangsaan Malayia.

Finally, impian bakal tercapai tidak lama lagi. Btw, sebenarnya tarikh register 29/8/2013 tu lagi. Tapi offer saya terima pada 30/8/2013. Walaupun still boleh datang asalkan x lebih 7hari tapii mana sempat mau datang. Bukan dekat klu dari sabah oooiii.. agak agak weii. Prepare itu ini lagi. Kena beli tiket.. kena sediakan duit bayar yuran pendaftaran RM1720... etc.

So, aku dah call pihak pps ukm informed pasal ketidaksempatan nak datang. Then, they suggest me buat surat bertulis bagitau pasal penangguhan kemasukan semester 1. Harap² surat tu selamat sampai sebab baru pos yesterday. HEHE.

Sebenarnya, sengaja lewat tulis surat coz aku masih berharap dapat tawaran dari UMS. Tapi tiap kali check status masih dalam proses. Eh, pelik! Sedangkan last week tu dah registration. Hump.

So, sekarang ni kena prepare everything la. Supaya nanti x tergesa gesa bila nak jalan next year. Yang penting duit bayar yuran cukup. Hiks. Plus, pakaian utk ke kuliah pun kena cukup. Kalau p semenanjung adalah WAJIB ada baju kurung. Ni lagi kena sediakan.. Ada masa nanti nak p jakel la cari kain. HEHE.

Rasanya sampai di sini sajalah buat masa ni.. Bye!

P/s: Shortlah sangat,kan.. heee ;)


Thanks for reading. Have a nice day.


Older Post | Newer Post