Warning !
You have stepped onto Confession Of PINKaholic.Follow me and leave a tag │FollowDashboard
Aween PINKaholicx Official Blog


I Miss You
Thursday, June 18, 2015 ★ 12:02 AM | 0 Notification
I miss him..badly! So much! Very very much! Miss you like crazy! This feeling make me sick! Argggghhhhhhhhhhhhhhhhhh... (ok jgn di layan!) Sebenarnya kan tidak pernah pun selama 6tahun lebih ni kami x berjumpa lebih dari seminggu.. almost everyday jumpa..sehari tak jumpa memang angau la jawabnya.. even depan mata pun still rindu. Parah kan? macam junior baru bercinta huhu. Padahal senior dah uols.. perasaan rindu tu tidak pernah hilang walaupun hari hari ada di depan mata. Apatah lagi kalau berminggu minggu tak jumpa. Aduhaiiii memang gila bayang la jadinya.

Memang dugaan sangat.. ni pertama kali aku berdepan situasi yang very the teruk. Kalau iman ni x kuat, memang suicide lah.. (macam berani?) Tapi memang betul uols, i feel bad selama 3weeks ni..ya Tuhan..kuatkanlah hati hambamu ini.. but thanks God, even berjauhan but still can calling2.. cerita pasal call ni kan, selama 6 tahun lebih bercinta we'ol tidak pernah pun 'bergayut' story mory by phone tau. Believe it or not? Ya betul tak tipu.. paling lama on call pun about 3 mins to 5mins kot.. sekarang ni bila ada whatsapp, itu sajalah kami contact each other..sebelum ni memang YM (yahoo messenger) sajalah. We'ol lebih selesa berborak dengan cara chat chat only..jimat kan ;p

Tapi keadaan sekarang berbeza..sebab berminggu tak jumpa and suddenly pandai bergayut pula hampir setiap malam. Nasib baik postpaid number..kalau prepaid, adalah kau balik2 buka cimbclicks / maybank2u beli topup kan huhu. Thanks sayang coz called me sampai 2jam duration tiap kali call.. (hujung bulan cek bill ya darling).. tapikan selagi tak dapat jumpa, hari2 call pun tak berkesan kurangkan rasa rindu ni.. rasa macam makin membuak buak perasaan rindu tu.. menahan kerinduan ni lebih sakit daripada hati yang di sakiti hehee ^^ entahlah.. untuk tempoh waktu yang lama ni benar2 cukup menguji aku.. there is nothing i can do kecuali SABAR tapi biasalah manusia kan. Ada limit kesabaran.. you know me miss you kan syg? And i know u miss me too.. terseksa jiwa dan batin i begini kwang kwang kwang.. FYI, i miss everything about you.. yes EVERYTHING! I hope we can spend time togather cepat2 and dapat jumpa you ASAP. Ok bai..

P/s; Happy fasting everyone..




Thanks for reading. Have a nice day.


Older Post | Newer Post