Warning !
You have stepped onto Confession Of PINKaholic.Follow me and leave a tag │FollowDashboard
Aween PINKaholicx Official Blog


5 years preparation..
Monday, October 7, 2013 ★ 2:30 PM | 0 Notification
Whats up buddy?!

Hey, long time no see kan? Rindu dengan blog pinky pinky ni.. Lama gila tak buka. Adalah update sekali dua tu pun through my baby note pink tu.. HEHE .

Honestly. I busy sangat sekarang. Hump! Okay, actually kan.. Our anniversary lebih kurang sebulan lagi . 5Years uolls!!!  Ni yang tengah pusing kepala fikir nak buat apa? Normally, kami memang celebrated kat luar but since dah BOSAN, so better cari creativity sendiri and sambut kat rumah. Bukan save budget tapi tak tau nak dinner di mana. HAHA. Last year pon sambut kat rumah. Tempah kek, hias2 rumah, candle light, DONE! Costing pun lebih kurang saja pon kalau dinner kat restaurant tuu. But at least kat rumah puas hati kan? Masak apa2 u nak.. apa u suka.. Tak payah tergesa2 nak habiskan makanan and leaving the restaurant. That is! last year prepared spaghetti carbonara, this year nak prepare apa? Hurrmmm :(

Both of us dah discuss nak order cake di baskin robbins tu saja . The small size enough for 2 person. Tak payah membazir macam tahun2 sebelum ni. Ahaks! Maybe i nak masak chicken chop? or Fish & chips? Or special sandwich? Yang penting western food laa baru sesuai . Terfikir juga nak buat kelainan buat Nasi ayam special. HAHAHA. Tapi kena tanya dia dululah.. ngehhh ;p And then nak buat dessert (yang penting hiasan tu ada strawberry!) .

Maybe hias rumah sikit2 lah supaya suasana romantic tu wujud. cehhh ^^ Candle mesti la ada! Maybe hiasan pun setakat letak wording 5 YEARS LOVE ANNIVERSARY? Pasangkan lagu2 romantic. Okay ni I nak minta tolong dia burn-kan kat CD. hiks. Okay. Ni jer nak kongsi kot. nanti nak fikir2 lagi apa I nak buat.. HEHE.

GIFT? Hurmmm, not sure nak bagi apa. Tapi actually dah ada idea. I am very sure dia akan happy gila dapat benda tu. Dah lama I cakap 'nanti' I belikan u.. Tapi sampai sekarang tak kesampaian hajat. harga taklah mahal mana pun. lebih kurang jer dgn harga kasut Dr.cardin dia tu. HAHAHAHA.

So, rasanya itu sajalah I nak share kali ni. Ada masa lagi, I akan update okay? Bye!






Thanks for reading. Have a nice day.


Older Post | Newer Post