Warning !
You have stepped onto Confession Of PINKaholic.Follow me and leave a tag │FollowDashboard
Aween PINKaholicx Official Blog


Dugaan Seorang Kawan..
Sunday, November 14, 2010 ★ 8:42 AM | 0 Notification
"dugaan seorang kawan"??? knp aku pili tajuk ney utk blog kali ney? sbb ney la kwn aku ckp..aiks ingtkan dlm percintaan jer ada dugaan dlm hubungan tp dlm persahabatan pun rupanya ada juga..kemarin aku ada tulis  luahan aku ttg KAWAN, kan..jd ney kira part ke-2 la..semalam dlm pkl 1.53am hp ku berbunyi sbb kedengaran lagu yg aku setkan utk msg tone.."i love the way u lie"..aku dh tdo tym 2 tp terbangun..lupa nak set silent.jd aku tgok..rupanya msg dr seorg kwn..ya kwn...terima kasi kerana sudi mbaca blog aku..sbnr'y smlm aku ada byk idea nak sampaikan d sini tp memandangkan aku kurang sihat jd aku teruskan la tdo..

Kawan..aku mau kau tahu yg aku x pena membencimu..tdk pena sekali-kali..di sbbkan kau kwan yg pena aku rapat dulu la aku luahkan semua itu..aku sedih, sakit hati dan kecewa sbb kita x serapat dulu lg..klu ko bkn kwn aku, mgkn aku tdk la sekisah itu..peduli la kau mau buat apa, kan..tp kau kwn aku..bila tgok gmbr2 kita dulu tym selalu kuar, aku jd rindu..sedih..dan aku ttanya2 knp skg ney dh berubah?? knp keadaan skg ney x seperti dulu lg? aku skg ney sdh x ada kwn yg aku rapat lg..aku x kwn bjalan2..p mana2 mcm kita dulu2..nak ajak kwn2 yg len jln2 pla segan..yela, kwn2 yg len pun ada kwn yg dorg rapat jugakan..jd sapa la aku ini di sisi mereka semua..

aku 100% x salahkan kau dlm soal ini..mgkn aku juga silap sbb aku tdk cuba utk merapatkan hbgn kita..tp bagaimana??? mana jg kau kesa kan kita rapat ka tdk lg..sbb klu kau x kwn aku pun kau still ada roomate yg mjadi kwn ko..aku pla?? aku hanya sdri..teda roomate..x housemate..tp x apa la..mgkn kita skg sdh ada haluan msng2..sibuk..tp knp smpi hbgn kita x mesra????

sbnrnya bukan hanya aku saja yg merasakan semua ini..tp kwn2 yg len juga seperti apa yg aku rasakan..bila di ajak keluar, ada saja alasan yg d bagi..bz la..ada hal la..tp tub2, kedapatan juga keluar dgn org len..sapa x sakit hati, kan..ckp dgn kita x ada masa..sekali dgn org len ada masa pla..

KAWAN..sapa2 yg terbacakan blog aku ini, aku mau korang tau yg aku rindu waktu kita dulu2..bukan aku saja tp kwn2 yg len pun sama..mengharapkan kita semua ada masa utk bersama wlu pun x selalu..at least jgn la blkgkan kwn2 dgn apa juga aktiviti yg kamu lakukan..ajak2 la bh kwn kan klu kamu mc rasa kita ney kwn..takan bila di tulis mcm ney..d luahkan dlm blog ney baru la semua terasa hati..knp tdk sblm itu lagi??
apa pun aku mau minta maafla dlm blog aku ney bg sesiapa saja yg terasa hati..aku mau kamu tau kwn bkn hanya tym senang saja baru di cari tp bila susa baru meluahkan itu ini masalah..

Ok la. aku xmau meluahkan lebih byk lagi di sni..aku xmau dgn apa yg telah aku tulis ini akan tercetus konflik..harapan akau agar kawan2 semua dpt fokus dgn exam kita yg tdk lama lg..lps exam klu sdh masuk GAJI kita p enjoy..yeah!!! kata mahani klu teda yg berminat mau join, biar aku, suhana n mahani saja syok sdri pg pulau..hahahha!! i love u guys..kamu la juga yg jd kwn aku skg ney..thanks alots..nnt aku belanja aisklim lg ya anak2 kecik..hehe..


dadaaa..take care kwn2.wlu apa pun berlaku, mgkn itu la d namakan "DUGAAN SEORANG KAWAN"..
Gud luck exam!!!!

Thanks for reading. Have a nice day.


Older Post | Newer Post